Vi hade superfint väder hela dagen och torts vi var i slutet av oktober kunde vi vara ute! Nypongatan 3B var piffad och det kom väldigt många fina människor som vill prova. Vi är så nöjda och glada och hoppas vi gett en björksavsreferens till er alla.
Till mjödet åt vi mat, mycket mat och dessa perfekta kockar fixa det hela; fatosh, baba ganoush, tabbouleh och hummus.
Samtliga 5 batcher b(m)jöd vi på och alla tyckte lite olika. Vi hade tre naturella med olika jäst och två smaksatta med fläderblommor från närliggande naturområde. Honungen var dock genomgående och uppskattad.
Palle från Tjörnarp och Gunnarpsbryggeri bjöd på sin mycket välgjorda björksavsöl! (https://sites.google.com/site/friskagunnarp/home)
Ett riktigt hygge hela dagen!
Arbetet går vidas i vinkällaren under hösten och vårt vindruvsvin har snart jäst klart och kommer således buteljeras och förpackas flott. Mer om det till våren ...
Kommentarer
Skicka en kommentar